Tarzan är julfriserad

Härligt att vakna och titta ut genom fönstret och mötas av ett riktigt vinterlandskap. Det var väl ändå för väl att snön kom till slut 🙂 Vad är väl en jul utan snö?!

Min älskade lilla Tarzan 14mån, blev friserad för första gången idag. Han satt som ett ljus i hokuspokus stolen. Han njöt i fulla drag, inget tjov. Lille Tarzan är lik  morfar och efter friseringen blev han verkligen morfar upp i dagen 🙂

Strax ska jag ge mig ut och sopa av bilen och skotta lite snö.

Inget särskilt inplanerat idag och det känns hyvens. En sväng till ICA för att handla senaps frön, tänkte prova på Ernst "Gula julsenap". Igår gjorde jag knäckbräck också det Ernst recept. Ser framemot nästa avsnitt av Jul med Ernst 🙂

Ja det är klart, en bingolott ska jag också köpa. Uppesittarkväll hos mamma tillsammans med moster Syster på onsdag och härligt middag med mammas janssonsfrestelse och inlagda sill.

Imorse när jag låg i sängen och bara myste innan jag steg upp slog tanken mig hur otroligt tacksam jag är för vår sköna säng och att vi har tak över huvudet.

Jag tänkte på alla som sitter ensamma under julen, eller inte har nånstans att bo, på barn som far ila, på människor som mår dåligt av olika anledningar. 

Vår familj, ska på annandagjul gå till Öppengemenskap och äta julbord. Det kostar inget, men man får gärna betala valfri slant för julmaten man äter och pengarna går till Öppengemenskap. Jag ser detta som ett bra tillfälle att finnas till hands och kunna hjälpa till och lämna ett bidrag till en organisation som gör ett toppen arbete.

Nää ut i snön och skotta!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.