Bakar tant Eivors underbara mazarinrutor

Arbetsveckan är avklarad. Det var ju ett tag sedan jag jobbade heltid, men det har gått jätte bra och det har varit jätte kul att vara tillbaka. Mina underbara arbetskamrater har bjudit in till skratt flera gånger iveckan, härligt. Har verkligen dem bästa arbetskamraterna.

Jag har verkligen haft en riktig lirarvecka 🙂 Känns som allt bara har blivit bra, gått som jag har velat. Inte jobbat i motvind med andra ord. Jaja, det skulle va morotskakan då som jag skulle baka imorse som bara blev platt, nåt måste ha hänt..

Små rara händelser.

Hjälpte gubben med ett storkok av potatis och grönsaker till Tarzan och hittade i den härligt papprig pärsäcken en annolunda mandelpotatis. Bara synen av den fick mig att le.

På torsda gottade vi till det på jobbet med sushi. Riktigt gott! Det kommer att bli en storfavorit i framtiden. Mådde så bra på det, inge ont i magen och så behagligt mätt. Men det där med pinnar la jag ganska snabbt ner, har inte tålamodet som krävs för den finessen. Den fina väggmålningen på Sushi Bar.

Upptäcke i onsdas att jag hade lite bankproblem. Tarzan hade vi nåt obevaktat ögonblick lånat mammas bankdosa och antagligen vid fler än ett tillfälle slagit fel pinkod. Men tanten på banken var så hjälpsam och till min stora glädje behövdes inte kölappen till PRIVATA ärenden utan FÖRETAG/INFORMATION och det var bara ett nummer före mig. Flow!! A nice feeling.

Som jag nämnde så  har jag tillbringat morronen med att baka GI-kakor och tant Eivors mazarinrutor.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.