Ha den äran

Nu har det firats idagarna tre med gott fika i familjen och goda vänners sällskap. Fylla år det har jag slutat med, nu är det bara kul att ha en dag att träffas allihopa och hade det trevligt över en fika och gott kaffe.

Ett telefonsamtal med finstämming sång från min älskade Elin och hennes Bengan. Vilka underbara människor, längtar så tills vi träffs nästa gång. Hon bertättade en massa roliga saker som gör mig SÅÅÅ glad.

Miltons faster Niina och hennes familj kom med en bok om växter såklart. Super bra, Niina vet verkligen vad jag gillar 🙂

 Åh som vi funderade på vad den här blomman heter…

Jag frågade Niina & Tatjana, men dem skratttade och sa att vad blomman hette det hade vi glömt när vi just lämnat affären. Men tillslut idag, så kom jag på det, Bellis. Farmor hade rabatterna kantrade av sånna här bedårande blommor när jag var liten.

Bellis

Kanske har jag börjat se sliten ut? Eftersom både min mamma, gubben och Tarzan gav mig presentkort på Nefretiti. Nää, det stod på min önskelista och det ska bli så underbart skönt att få gå och bli lite ompysslad. Ansiktsbehandling och fotvård, lovely. 

Miltons storkusse Moa, kom med ett eget litet paket. Trädgårdshandskar, dem kommer väl till pass nu när det vankas plantering och rensning i rabatterna.

Mamma kom med underbart gröna sängkläder och en vacker blomma. Blomma fick jag av min Sarah och Alexandra också, en orcide. Nu återstår det bara att se om jag får den att överleva.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.