Kyrkfönster och virrvarr – härlig fönsterfilm

Hemma i vårt lilla Per-Albin torp finns en utbyggnad från vårt tv-rum där bland annat tvättstugan finns och ingången till vår sauna samt pannrummet.

Ingen vacker syn, det rummet har varit ett litet "hat-objekt" sen vi flyttade in. Jag har lixom inte för mitt liv kunnat komma på hur vi ska få det bra där.

Men nu…

Vi ska bygga en lite vägg, typ spalje eller nää inte det heller. Men en vägg, som skärmar av halva rummet. Vem vet kanske får jag tapetsera den väggen med gamla tjusiga allers veckotidningar…Men det återstår att se.

Men nu till det, jag skulle  komma till. Vi har nämligen en vit dubbeldörr men glasfönster in till den här utbyggnade, inte direkt nåt som gömmer innehållet i rummet.

Har kollar runt en hel del på prismafilm/fönsterfilm. Inte hittat nåt som känts 100, tills jag ramlade över en broschyr på en färghandel inne i stan.

Lineafix, som tillverkar och säljer prismafilm till företag. Mejlade genast en av försäljarna på företaget för att hör om det gick att köpa direkt från dom, men det funkade inte. Vilket jag kan förstå. Men försäljare för region Norr gav mig telefonnummer till alla butiker i Umeå som är återförsäljare av deras prismafilm. Kolla om dom kan ta hem till dig om det är nåt som dom inte har hemma.

Jag har kollat alla 6 ställen, men ingen kunde ta hem just den här prismafilmen till oss, som vi så gärna vill ha. Tråkigt! Men, ok kan fatta att dom inte vill ligga med ett stort lager på nåt som dom inte får sålt.

Skam den som ger sig, några timmar senare. Tänkte jag nähä, jag får helt enkelt beställa från storstan(Sthlm) istället för att gynna en lokal handlare. Men va gör man?!

Nu tipsar jag er om den här hemsidan också, för jag tyckte mig inte hitta så många som säljer prismafilm över nätet förutom dessa. Frakten är dessutom, helt ok.

http://www.kungsfarg.se/insynfonster/insynsskydd_img.htm

Här är skönheten som ska pryda våra glasdörrar.

Påminner lite om ett kyrkfönster 🙂

Men jag hittade en till, som är jätte vacker. Till alla er som älskar perstorp och mönstret virrvarr. Njut!

Den går nästan inte att motstå 🙂

Nää, nu till en varm och skön dusch.

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.