Vänliga grönsaker

Det är inte bara att det finns så fräscha och fina grönsaker, nybakat bröd och annat gott! Och att det känns så bra att handla närproducerat!

Det är något med den vänliga atmosfären och positiva stämningen på “Bondens egen marknad” som gör att man trivs så bra. Är det sedan en så vacker sensommardag som innevarande dag känns det förstås extra bra. Helst vill man inte missa någon av de lördagar som tillfället bjuds här i Umeå – intill Vänortsparken. Tänk så bra parknamnet stämmer in på marknaden!

Och tänk om det fick vara så där vänligt och positivt annars också! På andra platser på stan och i livet! Det vore väl inte så omöjligt. För det är väl typ vanliga människor som vanligtvis finns överallt som finns också här på marknaden, eller…?

Är det kanske de extra vänliga och livsbejakande Umeå-borna som samlas här och köper närproducerat. På något sätt tror jag inte det, utan bara några av oss vanliga (gnälliga?) som blir både gladare och vänligare när det saluförs extra goda gurkor!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor