Lyckan att slippa handla

Fick lite väntetid till bussen, på stan idag. Inte så mycket att jag hann att handla något som behövdes. Så jag droppade in i en prylbutik, med en massa både jul- och andra prylar.

Pryl på pryl på pryl, dignande hyllor med både jul- och andra prylar. Kunde bara nöjt konstatera hur skönt det var att slippa köpa något av allt detta. Såg dyrt ut också, de priser jag la märke till. Nog fanns det fina saker, en del som lite tilltalade mig. Av det man nu kunde se för alla prylarnas skull. Funderade lite – säljer man allt sånt här, och till de priserna?

Riktigt allt går nog inte åt, i varje fall inte varje år. För det fanns en rea-hylla också, från förra årets julprylar. Detta verkade också ganska dyrt, även om priserna var röda. En sak la jag särskilt märke till där – en guldfärgad gris, som glittrade i takt med butikens lampor. Vingar hade den också.

Den var jag särskild glad att slippa köpa!

Har redan prylar redan så det räcker, även till jul – faktiskt sånt som jag gillar! Och mycket av det har inte kostat så mycket – eller knappt ingenting alls.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor