Det här med att dela på facebook!

Delade en länk på facebook idag!

Delade i och för sig flera, men särkilt en fick extra stort intresse. Det var en skämtbild om vad en viss politiker kunde tänkas att säga inför ett tänkt regeringsskifte 1914. Och hur en speciellt folkgrupp reagerade på hans uttalande på ett lite oväntat sätt. Ingen nämnd och ingen glömd som det brukar heta.

Och oj så många kommentarer det blev! En hel del handlade om att politikern faktiskt inte sagt som det stod, etc.. etc.. Vilket jag trodde var underförstått – det var ju bara skämt! Och det han säger är så pass överdrivet att det klart framgår att det är just ett skämt.

Egentligen är det den sortens skämt som jag inte brukar dela. Helt enkelt därför att jag inte tycker om att raljera varken om politiker eller andra på det här sättet. Oavsett vad jag tycker om (eller tycker illa om) deras politik och åsikter. Och oavsett om jag tycker inslaget som sådant är kul eller ej.

Men så gjorde jag ett undantag och delade. Och det var ju på ett sätt intressant – just för att se hur mycket det engagerades och tycktes. Nej, ingen var arg eller ens ovänlig. Men det drog iväg så långt, och blev så mycket allvar utifrån ett skämt.

Tänker på alla de länkar man delar, som faktiskt handlar om allvarliga och lite djupare ämnen, Och hur lite en del av de länkarna ibland engagerar – ibland inte alls! Fast – man vet ju aldrig förstås, jag trycker ju själv heller inte på gilla eller kommenterar för varje enskilt inslag jag upplever tankeväckande.

Jag ska ta bort det där inslaget om en stund! Det var egentligen inget jag vill ha på min tidslinje (som det heter numera). Och egentligen var det kanske inte så kul. Jo, lite kul tycker jag nog fortfarande att det är !

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor