Att byta jul mot påsk – och sommar!

Åt upp de sista julnötterna i söndags! Fast det var inte kvar så många då som på bilden! Det är bara jag i familjen som gillar nötter, och jag får bara för mig att äta dem då och då. Men de är fina som prydnads!

Men nu är de slut, och det dröjer lite tills vi har dem hemma igen. Just dessa – med skal som vi tycker hör julen till. Ja, det är lite märkligt det där med mat, att vi tycker det är godare vid en viss tid. Eller vad det nu är vi upplever.

Sen tog vi ner julgarndinen bredvid matbordet i köket också! Tro det eller ej, så är det inte bara för att det inte blivit av som den fått hänga kvar. Jag trivs så bra med den – och så går den så bra i färgen till hörnskåpet bredvid. Men när man närmar sig påsk – ja, där går gränsen. (Är det sån´t här som man egentligen inte berättar?)

Sen satte vi upp ett par fräscht somriga istället. Kanske skulle vi haft något annat emellan. Något mot gult eller så, så här till påsken. Det fanns väl något tänkbart kanske bland sparade gardiner, men det här kändes bra!

Nu har åtminstone lite av sommaren kommit – här inne i vår matvrå! Fast tittar man ut ligger fortfarande snön ganska djup – det förstås! Än så länge…!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor