Det här med hushållsmaskiner!

 
Det här med hushållsmaskiner! Fick lov att kasta den här kaffebryggaren för ett tag sedan – fastän vi bara haft den i knappt 27 år!!! Nu har vi en ny – hoppas den håller minst lika länge!

Och sen igår – då bestämde vi oss för att göra våfflor. Men halvvägs genom smetvispandet dök tanken upp – men vänta nu, har vi kvar något våffeljärn. Minns att vi slängde sonens farmors välanvända (även av oss). Men hur var det med vårt eget gamla, samma datum som kaffebryggaren ovan? 

Efter idogt letande kunde vi bara konstatera – det är borta det också. Tur ändå att vi har kvar en panna man kan steka pannkakor i. Och, ja det blev ganska goda tunnpannkakor av våffelsmeten – lite fluffiga och så, eftersom vi har ett recept med bakpulver. Något nytt våffeljärn, nej det bestämde vi oss för att inte köpa. Såå viktigt är det inte med våfflor.

rresten har kaffeburken på fotot också gått sönder – känner att jag saknar den när jag ser den. Den är så enkel, vit och fin… Men så fäst får man inte vara vid saker! Den som stod oanvänd ny och fin hos syster har samma funktion, och är ganska fin den också! Man ser fullt med kaffekoppar uppifrån på den. Fast de får mig alltid att tänka på stekta ägg – med gulan hel!

Och om nå´n undrar över "Lilla Greymon" så sitter han i garderoben sen flera år tillbaka. (Det finns en stor också!). För själva fotot – det är några år gammalt – det också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor