Att gilla eller inte gilla…

Gillar inte det här styrandet med gilla-bilder på face-book.

Dvs "gilla om…", underförstått att om jag inte trycker gilla så gillar jag inte bilden, inlägget av vad det må vara. Ofta är det riktigt bra saker som jag egentligen gillar. Eftersom jag inte tycker om att bli styrd, så trycker jag av princip inte på gilla när det står så – och inser att jag på sätt och vis blir styrd då också, till att inte trycka!

Och idag blev måttet rågat, då det dök upp en jättefin bild på tvillingar med Downs syndrom. Och så står det att man ska trycka på gilla om man respekterar dem – och ignorera om man inte har något hjärta!

Så – nu har jag inget hjärta eftersom jag inte tryckte på gilla, eftersom jag inte vill bli styrd…  – och så blev jag styrd i alla fall. Känns som om någon eller några försöker manipulera mig och ge mig dåligt samvete.

Förresten gillar jag inte att man sätter ut barn med Downs syndrom så där. Känns lite som en markering att de är udda, även om det görs i en välmenande ton. 

Annars gillar jag att gilla allt möjligt. Det ger en skön känsla inombords – men jag vill göra det villkorslöst. Inte med något "om" i släptåg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor