Att bestämma sig för sommar…

Har lite väl mycket att göra i sommar! Jag menar för att vara sommar. Inte så att jag vantrivs med att ha mycket att göra, men ändå. Sommar är sommar!

IMG_2909 IMG_2936

Så – jag bestämmer mig helt enkelt för att ha sommar! Just det här med väder tycker jag nu inte är det viktigaste. Om det inte regnar exakt varje dag förstås. Då kan det kännas lite väl mycket. Men det gör det ju inte. Inte än i varje fall. Och jag har absolut inget emot ”vackert väder” – om nu det ”vackra” inte är för varmt förstås…

Men jag tar alla stunder som går till att vara medveten om sommaren, och att unna mig lite ledigt. Jodå, även en kvart kan räknas som ledighet. Och att inte behöva sätta klockan någon morron kan räknas som sommar-sovmorgon. Sen kanske man vaknar ändå, men det vet jag ju inte på kvällen, när jag känner att ”imorgon så..”

IMG_2872

Och även om jag inte hinner gå på promenad, så kan jag gå på mini-promenad i vår mini-trädgård. Jodå, det går! Det finns t o m som ngt likande ett ”promenadstråk” fast det är övervuxet på ett ställe med prästkåpsblad.

  IMG_2874

Och så är det ju det där med fikat – att man kan ta det i trädgården, läsa något eller lösa ett korsord. Se, det kan man göra då o då, även om arbetsuppgifterna är många….

IMG_2760 IMG_2762

Bara för att nämna några exempel.Det finns många fler – bara man bestämmer sig! Då har man faktiskt sommar, oavsett…

IMG_2912  IMG_2907

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor