Att finna utan att söka, eller ”Finn fem fel”!

Idag hittade jag den – glassen på Nolia, jag sökte häromda´n (se min blogg för ett par dagar sen). Men just idag sökte jag inte efter den, jag bara råkade komma förbi och – nog var den god, och det var så där vid efm-fika-tid. Fast egentligen hade jag tänkt gå och söka fram ett äpple, och det hade jag vunnit på, både smak- och pris-mässigt Men nu blev det som det blev!

Det jag egentligen sökte var en tävling, som någon nämnt om skulle vara både rolig och svår. Nu är jag ingen tävlingsmänniska, men på något sätt fick jag så för mig om att hitta igen den här. ”Finn fem fel” hette tävlingen som bestod i att man skulle gissa på vilka som var fem nyköpta saker bland en massa saker kasserade. Och allt jag gissade på var fel! Visst blev jag förvånad, men just det var tävlingens syfte – att man skulle bli lite chockad över vilka nya, fina saker som slängts bort. En tävling för eftertanke – och det var väl inte så dumt!

Och tänk – man fick vara med och tävla, även om man gissade helt fel, vilket jag gjorde. Och till och med skriva in vad man ville vinna av alla sakerna som fanns där, om man nu skulle vinna. Så nu väntar jag på att tävlingsarrangörerna ska ringa upp efter Nolia och berätta att jag har vunnit den fina verktygslådan i trä som stod där! För jag bara älskar gamla saker i trä – och ibland även nya för den delen!

IMG_2151IMG_2160

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor