Det här med skor, och med saker…

IMG_1026 017

Det här med skor! Någon såg bilden till vänster och frågade ”varför gör de inte så´na snygga skor längre? Mja, de kanske är snygga – och jag vet att många nog skulle tycka de var sköna också! Och kanske tyckte man det på 20-talet (Eller vilken era nu bilden är tagen ifrån.) Själv är jag hopplös på högklackat, så jag gillar mera dem till höger. Dem är tillverkade i skinn och är riktigt sköna!

Däremot gillar jag helhetsintrycket på bilden till vänster. Klänningen, hatten, trädgårdsmöblerna och även björkarna i bakgrunden. Men undrar samtidigt lite om jag skulle tyckt det då – om jag levt i den eran. Just nu känner jag mig övertygad om att jag skulle gjort det. För visst blir man ibland lite trött på nutida saker? Tycker det är betydligt roligare att handla på loppis och second hand än att köpa nytt!    IMG_2133IMG_1058

Eller om det är det här med saker, att man har lite för mycket av dem? Fast då skulle man ju inte handla på loppis heller, och köpa charmiga gamla ting – förstås. Det är lite knepigt ibland med vad man tycker! 

IMG_2005 IMG_2008 IMG_2007IMG_2006

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor