Omvända världen!

En ateist som gillar troende – och en troende som inte gillar…

Ser väldigt sällan på morron-TV, morronsoffor och sånt! Men härom-morgonen råkade jag hamna mitt i ett sådant program. Det var just när det var som mest aktuellt med vad den nya arbetsmarknadsministern trodde och inte trodde, med mera… Allt det där vet ni, och också om debatten som följde. Med tyngdpunkten på att Elisabeth Svantesson är varmt troende.

Men situationen där i programmet var lite intressant. För där satt en journalist från Expessen, som sa sig vara ateist, och var väldigt positiv mot Svantesson och hennes tro. Tyckte (med rätta) att många inom media behandlat henne illa. Och bredvid henne satt en aggresiv journalist från Aftonbladet som var emot allt som Svantesson stod för och lite till… Fick man i varje fall känslan av. Och så mitt i sina haranger, så sänker han lite på rösten och säger som i förbigående – ”Jag är också troende” – För att sedan fortsätta som förut…

Jaha – tänker man! Allting är inte alltid som man tror att det är! Ibland är det precis tvärtom! IMG_3553 IMG_1940

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor