Advent får det gärna vara för mig!

IMG_0360

De väntar i sin låda på att komma upp. Hör som ihop med den här adventsljusstaken, och den står redan i fönstret. Att det är förra årets bilder syns på snön utanför fönstret. Idag var det, som alla häruppe redan märkt,  bara lite frostigt vitt o fint solklart. Så får det gärna vara för mig!

IMG_3825 IMG_0146

Idag är sista november o dessa blommar fortfarande fint, kommer att göra det än ett tag, ser det ut som – så vad heter de då? Adventskaktus, kanhända? Så får de gärna heta för mig – och blomma också!

Att första advent faller in på första december är lite fint, men spelar mig inte så stor roll. När sonen var några få år och första advent var i november sa han – ”Så har inte jag det! Jag har alltid advent i december!” Men almanackan gjorde förstås som den ville – det gör den alltid! Och det får den gärna göra för mig!

IMG_1031

Det är fint att förbereda till advent! Men stressen får gärna vara för mig! Advent får det gärna också vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor