”Fast jag skojade bara lite…”

IMG_0784 IMG_0783

La ut ett par bilder med snö på facebook häromdagen! Reaktionen lät inte vänta på sig! ”Oj, har ni så mycket, Vi har barmark” och liknande kommentarer kom straxt utifrån landet…

Fast jag skojade bara lite! Precis som dessa bilder, var de bilderna från förra året. Just då var det barmark här också! Det var det en face-book-vän i Göteborg som kände till, så hon lite avslöjade mig. Nåja, jag hade tänkt berätta det ganska snabbt ändå och gjorde det också. Fast någon tyckte då – i all vänlighet – att jag inte fick skoja om så allvarliga saker. Så jag bad lite om ursäkt, och sen småpratade vi lite om livet i stort eller något däråt – minns faktiskt inte exakt. Men jag minns det som ett småmysigt samtal – och så minns jag det där om snön!

Nu har det kommit lite snö ändå! Och de som så gärna velat det är glada! Och jag är också glad – inte för snön, jag är som bara glad ändå, oavsett! För mig får det gärna vara barmark och helst sommar hela året. Fast utan värmebölja. Den gillar jag minst av allt! Nåja, vår o höst är inte så dumt det heller. Och vintern – ja, den får väl hänga med. Vad har man för val, hur som helst? Men helst ska det vara soligt och klart på dagen, månsken på kvällen och natten och inte så mycket mer än 10 minus.

Och så ska det vara sparkföre, så man kan ta sparken när man ska någonstans! Eller bara som ändå!

IMG_0548 IMG_0547

Jodå – jag vet att den ser sliten ut! Men den dugar så bra ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor