Påsk året om!

 

IMG_1466 IMG_1450

Jag vet – jag borde inte dela påskbilder. Det är ju fortfarande (nästan) en hel månad kvar! Men jag kan som inte motstå. Hoppas jag kan motstå att pynta upp det än i varje fall…

Kanske känns det lite extra så i år, för att påsken är lite sen. Inte mig emot, den är så fin att se fram emot, Och ju längre fram, desto mera vår. Det hör ju liksom ihop!

Så delar lite påskbilder nu, så kanske jag inte bryr mig sen på ett tag…

IMG_1442 IMG_1040

IMG_1048 IMG_1451

Fast om man tänker lite djupare, så är ju allt det här med kycklingar, ägg och kaniner, bara lite krimskrams runtomkring. Går till påskens riktiga budskap – att Jesus dog för våra synder på korset, för at försona oss med Gud. Och att Han uppstod igen, så att det kan bli alldeles verkligt för oss… Ja, då är ju tiden alltid rätt! För att fira påsk i sitt eget hjärta, menar jag!

IMG_3778 IMG_1397

Men påskpyntet – det får nog stanna i lådorna några veckor till. Hade bara sparat några bilder, från förra året…

IMG_1478 IMG_2059

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter