Nu är det den tiden…

Nu är det den tiden, när man plockar bort sina fönsterlampor! När kvällarna blivit så ljusa att man inte längre behöver tända dem på kvällen.

Och nu är det den tiden då man planterar om sina krukväxter. Stora som små och så alla dem mitt-i-mellan. Fastän det är några månader sent, så är det ändå den tiden, eftersom det lätt blir några månader sent varje år!

IMG_4676 IMG_4671

Den tiden när man gläder sig över de nyplanterade växterna i fönstren Som nu får bättre plats då man plockat bort fönsterlamporna. Och nydiskade krukor står i högar på köksbänken – och en viss glädje finns även i det. De är ju klara till nästa omång som ska planteras och som man ännu inte hunnit med…IMG_4679Nu är det den tiden, då fjolårsgräset bidar i väntan på det gröna som ska spira upp och dölja det gamla. Alltmedan vitsipporna blommar i bakgrunden, i glädje över att fortfarande vara med. Eftersom våren tassar fram så sakta i år, och huttrar lite i kylan. IMG_4673

Men nu är det den tiden när ljuset tar över dygnet. Alltmer för varje dag som går, och inte viker tillbaka! Jag tycker så mycke tom den här tiden – den som är nu!

IMG_4675 IMG_4680 IMG_4673 IMG_4668

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor