Det här med miljömedvetenhet…

IMG_3453 IMG_3113

Det här med miljön! Klart vi ska vårda den – det tycker jag med! Konstigt vore det väl annars. Det tror jag alla tycker, sen kan det ju vara lite olika hur mycket och ofta man tänker på det och hur man satt sig in o saker och ting.

Men häromda´n råkade jag höra i ett radioprogam när man gick ut på stan och frågade om miljömedvetenheten i samband med mat. Och det gällde inte enbart matinköpen, utan också hur man tar sig till mat-butiken. IMG_3415 Kan inte hjälpa att jag tycker det känns lite pinsamt, när man märker hur folk står där och små-skäms. Jag menar, om man nu inte motsvarar de krav som man tror sig förstå att frågeställaren har. Och jag undrar – är det verkligen rätta sättet att öka miljö-intresset hos gemene man. Gäller både dem som frågas och för oss som radiolyssnare.

Kanske för en och annan, men fann det hela lite patetiskt! Och jag kom på mig själv med att hoppas att jag själv hade låtit lite gladare och tryggare, om det varit mig de frågat. Inte för att jag brukar svara om någon dyker på mig med en mikrofon på gatan – men ändå! IMG_3319 IMG_2837 IMG_2573

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor