Så mycket att göra…

Oh, så roligt! Oh, så mycket att göra! Visst var det ungefär så hon sa – Alfons Åbergs faster Fiffi!

En så´n där replik som stannat kvar, och som dyker upp i tankarna allt som oftast! Förmodligen för att det är så man själv känner och har det! I varje fall andra frasen, extra mycket till och med!

Och visst – det är roligt också, med allt man har att göra! Fast kanske inte riktigt alltid. Men ofta nog för att det ska kännas bra! IMG_4683 

Fast någon riktig ”Faster Fiffi”, det blir jag nog aldrig ändå. Jag menar, en som ordnar och styr och bakar tårtor i långa banor. Och så är jag väl inte heller så där alldeles hurtig som hon.IMG_2133Här sitter jag ju just nu och skrivet på ett (oviktigt?) blogg-inlägg, fastän det finns mycket kvar på dagens göra-listor! Ja, det stämmer – jag har två, plus lite till vid sidan om. Men faktum är att jag mår ganska bra ändå! Nu ska jag diska middagsdisken, och det står inte ens med på någon lista! IMG_2837

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor