Alldeles intill oss…

IMG_5294Vi var i Piteå i helgen! En morgon hade vi en stund över och sa till värdfolket att vi tänkte gå ut lite, innan vårt program för dagen började. Då gav man oss förslag på en park, som var skulle vara så vacker! Det kanske den var – men en blick in i den sa oss båda, att den inte var något för oss! Så efter en promenad vid hamnen for vi till vår konferens-plats. Och där – precis ovanför den hittade vi en liten park, som var helt efter vårt sinne.IMG_5281 Välskött, vilsam, grön och skön på alla de sätt…IMG_5287 IMG_5292

Liten var den – men vi behövde inte större. Och vädret var perfekt!

 IMG_5276 IMG_5275 Tänker att ofta kan det vara så där! Att det vackraste och bästa har vi alldeles intill oss. Fast vi kanske glömt titta efter! IMG_5285 IMG_5288 IMG_5273

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor