Att fylla retroburkar, dagen och livet…

Ibland är det ganska små saker som man tycker om, Ja, till och med blir fäst vid.IMG_5920Som de här kryddburkarna jag köpte på Retromarknad för ett par veckor sedan. Har inte blivit av att fylla dem än, men låter dem ändå stå framme, i väntan på att det ska bli av. Mest för att jag tycker så mycket om dem.IMG_3914Den här dagen är också ganska tom än så länge, och väntar på att fyllas. Lär hända även om jag själv medvetet väljer att göra det. Man har ju alltid ett val, även om mycket går på rutiner, måste-saker måste göras och så vidare… Sen gäller det ju också att fylla sitt inre, med vad som är gott och bra! Då blir det liksom lättare med rutinerna och måste-sakerna. Fast rutiner – har som inget direkt emot dem, tvärtom! Man får bara vara lov att vara lite flexibel ibland, och ge sig tid att titta upp ifrån dem… IMG_5269 Då får man kanske något nytt och oväntat att fylla dagens ”burkar” och livet med! Ska försöka komma ihåg det idag! IMG_5271  IMG_5924

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor