Köpte lite julmat idag…

IMG_0094 Julhandlade lite mat idag! Snudd på att jag glömde julskinkan! Ser det som ett friskhetstecken. Att jag inte var så koncentrerad på den vill säga. Fast visst, hade nog inte missat den, var som en hel disk överfull med den. I olika former och fabrikat. Däremot var jag koncentrerad på laxen. Men den fanns inte i den form, fabrikat eller datum-märkning vi ville ha, så den fick anstå ett par dagar.IMG_2837 IMG_4119Vet inte var på friskhets-skalan jag ska sätta det. Att jag var koncentrerad på laxen, menar jag. Tror det får anstå också, med tankarna på det menar jag! Men det känns bra att vara förberedd, med både det ena och det andra. Ibland lyckas man och ibland inte. Ganska olika också hur pass viktigt det är. Om det gäller själva livet! Om man nu kan vara förberedd på livet. På ögonblicken som kommer och går. Känns mer som man behöver hugga ta i dem. Ibland, fast ibland finns dem bara där och bjuder på sig själva. Och världen omkring stannar som av och man är bara där och då! Det är sådana ögonblick som man sedan minns och som vi sedan kallar minnen. IMG_4122

Nu ska jag nog stryka några juldukar. Betyder inte att jag tänker lägga på dem! IMG_4116 IMG_0383 Och jodå, jag har pyntat till det lite här och var i vrårna, men mest i små lagom vrår. Men just juldukar känns det som alltid för tidigt om man lägger på för långt i förväg. Så känner jag det! Men stryka dem i förväg och kolla upp vad man har, går ju bra! Man vill ju vara förberedd! IMG_0319IMG_3912 309106_166648376749926_1717568106_n

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor