I knoppars. tankars och citrusfrukters tid!

Likt gryende tankar dyker de upp nere i marken. Sedumväxternas bladknoppar, lite varstans! IMG_9063 Rhododendrons knoppar har klarat sig över vintern, och jag håller lite andan att de ska bestå tills blomningstiden är inne. IMG_9061 IMG_5091 Solen lyser på framtinade stenar och kastar skugga över blodapelsinen på trappan. IMG_9072 IMG_9074 Det är det gryende hoppets och citrusfrukternas tid – och jag känner att allt detta är mitt. Mitt…? IMG_9054 Det är förmiddagstid, tisdagen den 17 Mars 2015 – mitt under arbetstid – och ”mitt hjärta känner glädje i all min möda”, över att ”jag lever, rör mig och är till”! Märkligt att man kan känna det så ändå, medan krigsmaskinerna och allt vad därtill hör går fram över världen. Den paradox som aldrig slutar att förbrylla! IMG_9056 IMG_9073 IMG_9052

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor