Fånga dagen, eller kanske tvärtom…?

IMG_9422 Än knoppas dagen – och våren! Även om både ock är på väg att slå ut, och kontorets morgonglädje fortfarande har något av måndagsmorgonens fräscha förväntan kvar över sig! IMG_8944 IMG_9367 IMG_8952 IMG_8954Kan bara hoppas den består intill kvällen! Tro det eller ej, men ibland gör den faktiskt det, även om tankarna ibland blir trötta! ”Fånga dagen” brukar det heta. Kanske ska vi ibland låta dagen fånga oss – med sin morgonglädje! IMG_9360 IMG_9425

Förresten behöver det inte vara vår för att knoppas, finns sådant som knoppas året om… Beror sig lite på vad eller i vilket skede det gäller. IMG_9061 IMG_5702 IMG_93871.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor