Om dukar och små ord…

Ibland behövs det så lite! Man lägger på en duk eller ett par, som man inte använt på ett tag. Och hela hemmet känns nytt och fräscht. Nåja, nästan i alla fall!  IMG_6510 Någon säger ett vänligt ord, i rätt ögonblick. När man kanske kände sig lite nere. Ja, det måste ju vara ärligt menat förstås! (Eller – att man själv får tillfälle att säga något till någon, som gör denne glad.) Tyvärr behövs det ju bara lite åt andra hållet också, ett surt ord eller min och ja, ni vet själva… (Här gäller det att inte låta det gå en till sinnes.) IMG_2006Som ordspråksboken säger så sant, så sant ”Ord från en tanklös kan hugga som svärd, de visas tunga ger läkedom. (Ords 12:18.) Så där kunde jag hålla på, men nöjer mig just nu med att önska att jag kunde förbättra genom positiva små saker, och inte göra saker sämre genom negativa. Om det nu gäller ord eller dukar. Eller vad det vara må! IMG_3869 IMG_2767 IMG_9140 IMG_9571

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor