Att fånga en humla…

 IMG_1877 Att fånga en humla är betydligt lättare än att fånga en trast! Och andra fåglar med för den delen. Fråga mig, jag vet! IMG_1847 IMG_1851 I varje fall om man bara använder en enkel närbildskamera! Visst surrar humlorna iväg många gånger de också just när man ska trycka. Eller kryper på baksidan, långt in bland buskarna eller något! Och det gäller att stå på helt rätt avstånd för att bilden ska bli klar och tydlig. (Glad att leva i ett tidevarv när kasserade foton inte kostar någonting.) Men en och annan humla fastnar och många olika slags blommor följer med som bonus.IMG_1903IMG_1977IMG_1992IMG_1827 Jodå, en dag ska jag nog ta med mig systemkameran ut och fånga både trast och kanske skata! Men till dess får det nog bli nog lite flera humlor och andra småkryp. Som man förstås också kan fånga in bättre med lite bättre system. När den dagen nu kommer…!  IMG_1811 IMG_1696 IMG_1703 IMG_1724IMG_1768

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor