Det är något avspänt – med tredje Advent!

IMG_4960 Tredje advent – tycker det är som något extra avspänt och behagligt över den söndagen. Man har kommit en bra bit in i Advent, men inte helt nära julen ändå. Men ändå så nära att man kan pynta på lite grand. Bara sådär, en sak då och då… IMG_0301IMG_3999IMG_1031 Fika en lussebulle man sparar från lördagsbaket osv…  IMG_4934 Men nu är det måndag, och man får lov att jobba på på sitt kontor! Och även idag lyser solen, och stjärnorna kan släckas ner på dagtid och låta solen vara deras lampor och ljus. Precis som igår! Man får vara rädd om solljuset i dessa dagar, då den inte hinner klättra så långt över horisonten. Eller hur var det nu? Solen som vrider sig, hmmm…. IMG_4938 IMG_4948

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor