Julen är mer än väder…

IMG_6799 Värst så mycket det handlar om julvädret numera, ”överallt”. Brukar det vara så här? Ja, det brukar det kanske! Själv har jag inte ens kollat upp hur man tror det blir här hos oss. Det blir som det blir, och jag behöver som egentligen ingen snö. I varje fall inte för stämningens skull. Och inte för så mycket annat heller. Det ska vara om det blir bra sparkföre förstås! IMG_8038 IMG_4749Det sämsta är när den smälter bort, fryser till och så blir det halt så man knappt vågar gå ut. Värst vad jag låter negativ. Nästan som dem som pratar om att julen blir grå. Och får det att låta som om allt då vore kört. Men knappast!  Julen är så mycket mer än väder. Så mycket, mycket mer… IMG_4758 IMG_8606IMG_8604IMG_4026IMG_7210

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor