En aln till sin livslängd?

IMG_0153 Och så blev det Mars…! En dag försenat, eller hur blir det egentligen, det här med skottdagen och en extra dag i februari. Är det kanske istället så att vi har en del till godo, som vi får ut så här i efterskott? För veckan som sådan var ju trots allt bara en vanlig vecka, med en vanlig måndag. Och knappast blir vi en dag äldre för att året har en extra dag. Man ska nog inte tänka alltför mycket på det, utan ta fasta på vad Jesus sa om att man inte med sitt bekymmer kan lägga en endaste aln till sin livslängd. Nu var det i och för sig fråga om andra bekymmer i det sammanhanget, om timliga bekymmer som mat och kläder. Men sant hur som helst! En extra februari-dag blev det hur som helst, även om veckan bara är en vanlig 7-dagars-vecka. Och att måndagen bara kändes precis som en vanlig måndag. Ganska bra med andra ord! IMG_4736 Kerstin Frykstrand hade förresten bra grepp om Mars-klimatet I varje fall på hur Ume-Mars ser ut idag, borta vid Tvärån bara! Även om hon bodde på någpn annan ort i någon annan tid. Och några videkissar har jag förstås inte sett till ännu. Men de kanske kommer – i sinom tid! Vad nu ordet sinom betyder…  IMG_5628IMG_5621.jpg.änder IMG_5637

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor