Bortom döden…

IMG_3778 Stilla veckan säger vi nu om den här veckan! Och nog är det fint att vara stilla, åtminstone inombords, och minnas allt som hände den här veckan då för länge sedan. Men tänker att särskilt stilla var det inte den här veckan som vi ska minnas tillbaka på. I varje fall inte för Jesus. Tvärtom så var det väldigt mycket som hände hela veckan. Från det att Han red in i Jerusalem tills Han uppstod igen efter döden en vecka senare. IMG_5794 Så kanske man skulle kalla den för aktiva veckan kanske? Eller stökiga veckan som någon kallade den i en artikel jag just läste. Om man vill minnas riktigt hur det var! 

Och under gammal och nyfallen spirar våren och vittnar om liv, mitt i det kaos som råder i världen. Tänker på vad som står i Psataren 48:15 att ”Han ska leda oss bortom döden”. Ett Ord om trygghet!   IMG_9052 IMG_4524.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor