Bara vi få behålla det – vädret, vill säga…

”Bara vi få behålla det…” så sa någon om vädret igår, efter att ha konstaterat vilket underbar sommar vi har! Och jag tänkte att så lite typiskt väderprat sån´t är. Kanske för att småprata lite trevligt, eller för att det röjer en viss ängslighet; ”Det är bra nu, men kan det bestå?” IMG_6404

Tänker att så sällan som dagen och stunden just nu får vara det verkliga. Det som vi lever i just då! Förstås om nuet inte är så bra, kallt och mulet väder. Eller än allvarligare, om livs-situationen för tillfället inte är så bra. Då kan det ju vara bra att tänka, och sätta sitt hopp, att det inte består! IMG_6406

Själv njöt jag igår av sommaren, om än ”bara” hemma i trädgården med några böcker vid trädgårdsbordet. Och vädret tycks bestå, i varje fall idag! IMG_6063.jpg.MinosIMG_6387 IMG_6179 IMG_6400

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor