Köpte lite böcker (och annat) på loppis…

Köpte några böcker på loppis i lördags!  IMG_6697

Delade ett foto med allesammans på fb, där någon (en god vän) undrade om hur många av alla mina böcker jag faktiskt läst ut! Och jodå, faktiskt de flesta! Sen är det så härligt också att fylla upp på olästa-böcker-hyllan, så att jag vet att jag har att ta av då förrådet börjar sina!  Jo, sen blev det lite annat också – förstås! Ett par dukar, några (som jag förstod) för stora gardiner, som jag ändå inte kunde motstå. Och jo, kappan passar på flera ställen, så den behåller jag hur som helst. En liten igelkottstavla, där igelkotten tycks fundera över om den mött en avlägsen släkting, eller vad? IMG_6706  IMG_6702 Plus lite annat smått och gott, bland annat en julkrubba för en tjuga, till alla dem jag redan har. Behålla eller ge vidare? Finns ju tid att bestämma sig för! Men böckerna var det viktigaste. Och sen var det en trevlig loppis också! Tack VK för det arrangemanget, och för lördagens tidning, som man också fick med! IMG_6705

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor