Alla sorts (höst)dagar…

Vissa höstdagar är så klara, med hög nästan lite krispig luft. Andra är höstmilda och för tanken till vår, men ändå med höstens personlighet med sitt lite blekare solljus. Igår var en sådan! Och ja – jag älskar dem båda! IMG_1377IMG_1268 Och sen är där även dagar som idag, med sitt grådis och sin regnvåta mark – jodå, det är inte så dumt det heller… IMG_1258 Alla sorters dagar, var det så Jesus sa han skulle vara med oss? Nåja, det står förstås bara ”alla dagar”, men bör betyda samma sak. Om än han just där menade vad än vi möter i livet, hur bra eller besvärliga olika dagar kan vara. Vilket betyder mer än väder och olika slags höstdagar – förstås! IMG_1271IMG_1040IMG_1327

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor