Vid morgonkaffet…

IMG_5866.jpg.kaffeburk Pratade lite om Jakob och hans brev vid morgonkaffet idag. Att han fanns med i den familj, som stod utanför och ville ta hand om Jesus, då de ansåg han var från sina sinnen. Men sen någonstans under resans gång måste Jakob ha förstått, då han senare blev ledare för den första kristna församlingen. Och skrev sitt brev som vi fortfarande kan läsa… IMG_8696IMG_4883 Tänk vilken märklig känsla det måste ha varit när han förstod att han vuxit upp med Gud som sin bror, hemma i hans eget hus och familj. På ett rent fysiskt sätt närvarande – mitt i hans tillvaro – utan att han förstod. Förrän senare…  IMG_4473IMG_4142

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor