Det här med köksbord…

Tänker ibland på hur mycket köksbord används till som inte är direkta måltider. Åtminstone är det så hemma hos oss. Här exempelvis är det bibelstudier, en bokföringspärm och en bunt med vetenskapliga artiklar som väntar på att sorteras in i pärmar Ja, så nyinköpt frukt och en kopp kaffe, då det var dags för eftermiddags-fika, då jag fotade. IMG_9156 IMG_9162 Någon sa att köksbord är till för att belamras med allt möjligt. Ganska bra uttryckt tycker jag! Hos oss blir det ofta en förlängd arm till kontoret, fastän vi har ett ganska stort sådant. IMG_6655IMG_3914 Men jodå, vi röjer varje gång vi ska äta. Och kanske är det bra att hålla till på köksbordet med diverse saker. Då måste man som röja undan, och riskerar inte att det blir liggandes. IMG_4737IMG_2845IMG_2836 Hur som helst är det ganska trivsamt med köksbord, lite som hemmets hjärta – oavsett hur man använder det! Och som någon nyligen sa; Vad vore ett hem utan köksbord? Då hade man ju ingenstans att lägga ifrån sig saker! IMG_9569IMG_5866.jpg.kaffeburkIMG_7007IMG_7378IMG_4141IMG_3415IMG_2899IMG_9160

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor