Tulpan- och konståkningstider…

IMG_0868 Visst är det något speciellt med tulpaner – särskilt i bukett så här års? Någon kom med ett fång, trettio stycken närmare bestämt, för någon vecka sedan. De har vandrat runt med mig där jag suttit för tillfället. Och nu har de landat i ett fönster i vardagsrummet, där jag har dem i blickfånget från läs- och TV-soffan. Passar bra nu i konståkningstider, som idag med både isdans och damfinal. Jodå, jag gör lite annat under tiden, men håller mig i närheten. Förutom när de bästa åker på slutet, då är jag som klistrad. Men tulpanerna ser jag ändå i ögonvrån. IMG_0860 Har hållit till ganska mycket i Job i veckan, enligt plan i Anta Utmaningen. Nej, det är inte alls så jobbigt som det låter, särskilt alla avsnitt hämtade från naturens olika områden – och så är det så vackert språk. Och där utanför växer snöhögarna allt högre, och snön ligger så vackert på träden… IMG_0882IMG_2250IMG_2319IMG_2315IMG_0878

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor