PMU:at lite böcker…

IMG_1637 PMU:ade lite böcker igår. Ett par av dem har jag allaredan, men riktigt bra böcker kan vara bra att ha någon extra av på lut. IMG_9224IMG_1644 Det blev en kofta också, blir det nästan alltid när vi far dit. Och en plåtburk, som det också gärna blir någon, och några krukor. Vilket det inte blir lika ofta, då vi redan har många. Men dessa var stora, och det behövs – snart omplanteringsdags. IMG_7007 Sen for vi på IKEA – första gången sen de öppnade – för att det var en del saker vi behövde. Och jodå, det mesta fick vi tag på och dyrt var det inte heller. Och jodå, det var väl fräscht och så, men inte lika hemtrevligt som på PMU, och inte känns det som jag vill åka dit snart igen heller. Som jag vill till PMU – och inte bara för att köpa flera böcker. Men det också – väldigt mycket just det! IMG_1638

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor