Tiden just nu – medan vi har den…

Vackra marsvintern består – och tids nog blir det nog vår. Det har aldrig felat ett endaste år. Möjligen att den varit lite kort, så sommaren kommit ganska fort. När vi väl är där – och inte mig emot. Så varför inte njuta av tiden just nu – medan vi har den. Oavsett var någonstans under året vi befinner oss? IMG_1794IMG_1797IMG_1805IMG_1804 Inomhus knoppas påsken så sakteliga… IMG_1849 IMG_1840IMG_1855på ett skönt och otvunget sätt. Det är ju stilla veckan, och det är skönt att låta även vardagsron landa i ens hjärta. För Jesus själv var förstås inte den här veckan särskilt stilla – tvärtom! Och jag tröttnar aldrig på att läsa om den varje år på nytt – och många gånger däremellan…  IMG_3778IMG_1175IMG_1795

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor