Lyckan att komma ut just då myrorna svärmar …

Hade lyckan att komma ut härom morgonen just då myrorna svärmade. Som barn trodde jag att flygmyror var en speciell sorts myror. Men lärde mig så småningom att så inte var fallet. Men ett intressant fenomen och intressant att se vilken förändring som äger rum. När jag var barn gällde det stora stackmyror. Här hemma hos oss är det små svartmyror. Men förunderligt att se hur stora dessa små myror kan bli. Och sen de skimrande vingarna … Så glad att jag inte missade det, det varar inte så länge tills några har flugit iväg för att bilda nya kolonier. Och snart är allt som vanligt igen. Det finns så mycket i skapelsen att förundras över – och att vara glad för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor