November vill fortfarande säga sitt, men …

Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat. (Ps 104:2)

Har plockat undan Bengt Johanssons nov-CD från köket, och tagit upp adventsmusik. Annan julmusik, som Klimenkos har fått följa med upp, men väntar nog lite – om jag klarar av det – med att spela den, det är ju några veckor kvar än till själva julen. I fönstren vill dock november fortfarande säga sitt (men alla knoppar orkar inte riktigt) … November har bjudit på så mycket, inte minst med naturens alla skiftningar.   
Men säger nu, farväl fina november – välkommen advent och december!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor