Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Ligacuphelgen slut

City vidare till kvartsfinal, Västerås ut, Mullsjö ut i svåra grupp D. Skall man tolka det som att City är den bästa nykomlingen? Nja, det krävs nog några fler matcher mot kvalificerat motstånd innan man kan lägga en prognos på dessa patienter. Mullsjös resultat i helgen gör i alla fall att man anar vilket lag som blir seriens slagpåse.

Filip Stenmark; 16 år och SSL-spelare. Räknar jag rätt så var jag 21 år, hade nyss muckat och var i färd med att ansöka om studier på universitetet när Filip kom till världen -ge mig en ficklampa, jag blir mörkrädd!

Erik Ställs förstaperiod i fredags gick inte av för hackor -3 skott mot sig, 3 bollar i nätet. Lägg till en snygg bredsida i eget mål senare i matchen, så måste man faktiskt ge honom en eloge för att han orkade fullfölja matchen (som ju City också vann).

Dalen-Örnsköldsvik, 15-0. Som innebandyälskare gråter man över ett sådant resultat. Det är för stor skillnad mellan de två högsta divisionerna, något måste definitivt göras åt seriesystemet.

Tog en löptur i I20-skogen idag. En underbar höstdag, solen sken, tyvärr inga älgar eller tjädrar inom synhåll, men däremot sisådär 2 000 bär- och svampplockare. Lätt överdrift, men de var överallt!

Att höra Tjelvar Ottebjörk referera innebandy på radion är som att komma hem till mamma, alltid trivsamt!

/Gustaf

En kommentar

  1. Anton

    Strålande Gurra! Nu får man ännu en anledning till att klicka in på vk.se. Uffe H kan ju inte stå för all ib här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.