Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Kebabrulle -ett risktagande

Dagen började som utlovat med rullskidor. Lyckades hitta en bra runda som är lagom lång och framför allt undviker alla marodörer till bilförare. Cykelbanorna är förvisso av skiftande kvalitet, men man slipper i alla fall riskera livet för sin motion.

Förresten, en rullskidåkare blir snabbt expert på att analysera vilken typ av asfalt som ligger på vägbanan. Det är otrolig skillnad i friktion och jämnhet mellan olika typer av asfalt. Nylagd svart asfalt är som en dröm att åka på, asfaltsgrus kan liknas vid åka i gröt samtidigt som hela jordskorpan vibrerar så att tänderna skallrar.

Efter morgonmotionen besökte jag ett ohälsosamt överbefolkat centrum. Jag valde att köpa en kebabrulle till lunch, och drog mig sedan undan till en enskild parkbänk. Väl där sölade jag ner mina nya jeans med vitlöksdressing -olé!

Innebandy då? Efter lunchen följde en promenad till Gammliahallen för att få lite koll på Dalens damlag. Match mot Skellefteå stod på schemat. Det enda jag kommer ihåg är tyvärr den otäcka knäskada Ida-Karin drog på sig (visst var det hon?). Hennes smärtor var tydliga och reaktionen förståelig. Jag håller alla tummar för att det inte är en allvarlig skada och att hon snart är tillbaka igen.

Gav ännu en gång Granlos herrar chansen, men de tog den inte denna gång heller. Efter sex minuter stod det 5-0 till Wiler. Herrgruppen består av fyra lag, tre riktigt bra och ett riktigt uselt.

I morgon väntar finalpassen, på återseende då.

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.