Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Aatjoo

Höstförkylningarna regerar. Det hostas, kraxas, fräser och snoras till höger och vänster. Jag har inlett en c-vitaminkur för att efter bästa förmåga bygga upp en mur av motståndskraft mot bacillerna. Frågan är dock om den hjälper. När jag idag satte mig ner på biblioteket, vilken fantastisk inrättning förresten, för att i lugn och ro läsa tidskriften Kadens hamnade jag givetvis vid en människa som måste tillhöra jordens mest förkylda personer. Hennes näsa var rödare än Rudolfs mule och jag är tveksam om mina c-vitaminsoldater orkade bekämpa hennes bacillusk-brigader.

Jag var och gästtränade med ett division 2-lag häromdagen. Det var inte kul. Killarna var snabba, tekniska, duktiga och trevliga. Jag var långsam, oteknisk, värdelös och till slut riktigt grinig.

Min dator är segare än kola. Den behöver 5 minuter på sig innan den är redo att starta upp Internet. Väl där behöver den ca 3 minuter att koppla upp sig. Det börjar bli rutin att sno ihop lite o´Boy och mackor under tiden HP jobbar.

Testade Unihocs nya jätteblad. Inget för mig, jag blev långsam, oteknisk, värdelös och till slut riktigt grinig.

Nej, jag har inte bacillskräck.

Ja, jag är en material-lirare, och har alltid varit.

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.