Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Ersboda värvar oldtimers

Känner du att tiden vid sidan av jobb, vänner och andra bestyr är knapp? Du känner att du inte hinner träna som du skulle vilja? Då vore det väl grymt att hitta någon form av träning som ger "allt på en gång", eller hur? Jag har lösningen på gåtan; åk rullskidor! Rullskidåkning kan, vid sidan av riktig längdåkning, vara den mest kompletta träningsformen som finns. Att åka rullskidor är som att köra ett spinnigpass SAMTIDIGT som du styrketränar. Styrka och kondition i ett paket -grymt bra, grymt jobbigt.

Markus Skoglund och Jonas Lindberg comebackar i Ersboda. Det skall bli spännande att se vad de kan åstadkomma. Limpan har alltid varit en helskön lirare med fin touch. Jonas kanske inte innehar världens snabbaste fötter, men mycket annat värdefullt alltså. Mackan var, i sina glansigaste dagar, en otroligt kraftfull spelare. Ruskigt skott, stenhård i kroppen och precis lagom elak. Kan herrarna bara bränna bort några överskottskilon kan det mycket väl bli succé.

City möter Helsingborg och Dalen tar sig an Järfälla, två i mitt tycke svåra bortamatcher.

Helsingborgs har ett förrädiskt parkettgolv och en talangfull trupp. Jag tror Karlberg kan göra susen för laget, framför allt tror jag han kan lära Helsingborgarna att spela ett vettigt 2-2-1-spel. Tidigare har det varit lite för mycket "hela havet stormar" över deras spel.

Järfälla är alltid svåra att tas med i "Jakan". Nu är Jocke Lindström borta, vilket kan visa sig ge större utrymme för yngre förmågor. Självförtroendet bör vara på topp efter skrällen mot Storvreta.

Slut för idag.

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.