Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Vilken flopp!

IKSU har börjat serien á la kapten Rödskägg, två präktiga kölhalningar i helgen. Undrar just hur Pixbo analyserar storförlusten.

I måndags körde jag ett riktigt bra gympass på IKSU. Då IKSU-tjejerna tyvärr hade ockuperat alla skivstänger fick jag snabbt övergå till "plan B", dvs alternativa övningar, men som sagt, passet gick bra, framför allt kändes baksida lår bra.

Tränade igår för andra gången med division 2-gänget. Efter förra veckans mindre lyckade framträdande var jag sugen på revansch denna gång. Uppvärmningen kändes lovande, och när övningarna var igång var jag övertygad om att jag under det kommande spelet skulle visa småkillarna var skåpet skulle stå. Men som så ofta när man blir kaxig så vände medvinden till motvind. På sista övningen kände jag plötsligt hur vänster baksida drog ihop sig i kramp. Det var bara att med svansen mellan benen avsluta träningen och återigen lämna hallen som en präktig flopp. Tung styrka dagen före kanske inte var någon jättebra idé?

Namitas knäskada var oerhört tråkig, hon har ju utvecklats i rasande takt och det måste ses som ett tungt avbräck för IKSU.

Hockey:
Haussade Frölunda Indians har ju börjat elitserien mer än dåligt. Igår hörde jag lagets andretränare Janne Karlsson intervjuas av radiosporten angående deras senaste match (torsk mot Timrå). En sann ledare försöker även i motgång hitta ljuspunkter i lagets insatser, men frågan är om inte Karlsson gick ett steg längre än någon av hans ledarkollegor någonsin gjort när han uttryckte sig ungefär enligt följande:

"Ja alltså, grabbarna visar ju en oerhörd mental styrka när de låter Timrå göra mål redan efter 53 sekunder!"

Det fanns jäklar i mig inte mycket positivt att ta med sig från Timråmatchen.

/Gustaf

En kommentar

  1. #20

    En lysande inledning blir till en lika stor besvikelse. Är bloggandet nedlagt eller har du hittat en ännu större arena?

    Bit ihop nu & dra igång bloggandet igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.