Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Smittsamt!

City bärgade två pinnar borta mot Västerås. Trots att City är ett klart bättre lag än Västerås tycker jag de skall vara nöjda med resultatet. Om jag inte minns helt fel så spelas Västerås-innebandyn på ett underlag som bäst liknas vid suddgummi, dvs så långt från parkett man kan komma. Starkt då att ändå hämta hem två poäng.

Matcherna mot nykomlingskollegorna Västerås och Mullsjö, tillsammans med matcherna mot Järfälla och Helsingborg måste ses som 6-poängsmatcher. Stort fokus måste läggas på dessa matcher, och hittills har resultaten där varit bra. Nu återstår att börja plocka några trepoängare, kanske i det stundande derbyt mot Dalen?!

Tyvärr verkar City dragit på sig Dalen-smittan. Det är inte första matchen man tappar ett relativt betryggande överläge i sista perioden. Dags alltså för en ordentlig penicillinkur, men gärna av en annan sort än den Dalen använt sig av, den har inte fungerat så bra?

Warbergs inledning av serien luktar karbonpapper lång väg. Hur många omgångar dröjde det innan de åkte på sin första förlust ifjol? Just nu är de en klass bättre en övriga lag.

Balrog verkar ha hittat en dynamisk duo i bohemparet Karlsson/Blomberg.

Något dynamiskt över Botkyrkahallen verkar det å andra sidan inte vara. Konstant usla åskådarsiffor i SSL:s överlägset tråkigaste hall.

/Gustaf

En kommentar

  1. Uffe

    Den första förlusten för Warberg förra säsongen kom när man redan säkrat seriesegern. Mot Dalen. Det borde du komma ihåg:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.