Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Helgens fantomer!

Idag håller jag bloggen kort, är inte på skrivarhumör.

IKSU gick som sagt på pumpen under lördagen. Söndagens seger var stabil, men jag tror nog minnet från helgen ändå var Rönnbys lek med hemmalaget.

City vann till slut mot Järfälla. En av de sämre SSL-matcher jag sett, men vad gör det när de fick med sig alla poängen. Kan visa sig mycket värdefulla när säsongen summeras.

Thoréngruppen vann efter förlängning, Carlbom tre kassar och matchvinnare. Än kan plåtslagar-Calle.

Dalens herrar fick mig att framstå som en usel tippare. Laget bärgade endast hem två av sex poäng, vilket avvek från mitt tips om fyra eller fem poäng.

Egentligen tycker jag att helgens Dalenresultat (herr) var OK. Jämn match mot Warberg och två pinnar mot Täby, varav en ytterligare poäng verkar ha kastats bort, måste ses som godkänt. Samtidigt är det lite farligt med "hedersamma" förluster, för de är just inget annat än nollresultat.

Ersboda fortsätter att ha det svårt. Kanske dags att börja spela tightare, lite mindre gladinnebandy? Kanske dags att byta ut 9-11 mot 4-3?

Helgens godbit var självklart Dalens damer. Att plocka sex poäng på en roadtrip med möten mot Endre och Balrog måste närmast ses som en bragd! Förstår faktiskt inte hur det gått till, för på försäsongen såg det allt annat än bra ut. Just nu parkerar laget inom den översta tabell-kvartilen, och med det självförtroende som byggts upp kan ju vad som helst hända -kör så det ryker tjejer!

/Gustaf

4 kommentarer

  1. Uffe

    Jag tänkte precis samma sak. Bragdvarning för att inte säga oväntat. Men tittar man närmare ser man att Dalen spöade Endre på bortaplan i fjol. Och fick en poäng borta mot Balrog efter förlust med 2?3 i sudden.

  2. Madicken

    Underbart med en objektiv innebandy blogg nar man befinner sig utanfor innebandy varlden. Du skriver sjukt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.