Gustaf Forsberg, innebandyblogg

En backhand i solar plexus

Dalen har just mosat ett blekt Helsingborg med 10-2. Precis som Jönköping är skåningarna helt enkelt ett nummer för små när det kommer till möten mot topplagen. För några år sedan var en match mot Helsingborg på förhand ganska oviss, även på hemmaplan. Med självförtroendet på topp känns dock dagens Dalen alldeles för stabila för att det skall kunna bli riktig match.

Efter förra matchen konstaterade jag att Dalens backar är osynliga i det offensiva spelet och att deras poängskörd är riktigt skral. I kvällens match stod så plötsligt backarna för 9 av totalt 20 dalenpoäng, dvs 45% av lagets totala produktion -en helt fantastisk siffra.

En slutsats man kan dra av ovanstående är att Dalen-backarna läser min blogg och att de bestämt sig för att svara på "kritiken" med en vass högerkrok i undertecknads solar plexus -ouch!

Petri Ikonen -där har vi en man som vet vad som menas med att "ta chansen när den kommer"! Det finska nyförvärvet hade väl knappt spelat en minut innan denna match, än mindre varit nära att göra något SSL-mål. När han väl får chansen smaskar han dit tre kassar i en och samma match. Jag tycker vi alla lyfter på hatten inför denna prestation -grattis Petri!

Från olika håll kommer åsikter om att jag måste skriva oftare, vara argare, vara roligare osv -det är sannerligen ingen lek att vara hobbybloggare, den saken är klar som korvspad.

I tidigare blogg skrev jag om den, publikt sett, negativa "City-effekten". Idag fick arrangörerna sätta lapp på luckan efter "Henke-effekten".

Avslutar med att jubla åt drygt 1 000 personer på fredagens division 2-match. Umeå är verkligen innebandyns huvudstad.

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.