Gustaf Forsberg, innebandyblogg

En trött hjärna är inte att lita på

Igår kväll stack jag iväg till Nydala för en sväng i konstsnöspåret. Två varv i hög fart fick räcka, jag kände mig rejält slut och tröttheten var bedövande.

Senare på kvällen knåpade jag ihop en blogg där jag bland annat diskuterade Citys möjligheter att ta poäng i Tibblehallen. Pinsamt nog är det City som är hemmalag. Jag får lov att ursäkta mig med att skallen var trött och förvirrad.

Jag tycker Täby är ett av de roligaste, kanske t o m det roligaste, SSL-laget att titta på. Många avslut och ett antal profiler gör laget sevärt. Tyvärr kan jag inte se matchen ikväll, Rex har halva priset och bordet är bokat?

Jag hoppas spelare och ledare från Umeås lag specialstuderar Täbys spel, som i mitt tycke ligger före övriga eliten vad gäller det offensiva spelet. Täby spelar ett rakare anfallsspel, mer transatlantiskt om vi pratar hockeyspråk, än övriga lag. Här har Umeå-innebandyn mycket att lära.

Nä, nu börjar snart herrarnas 15 km i Otepää. Oerhört intressant tävling ur svensk synvinkel. Högintressanta formbesked från Olsson, Södergren och Fredriksson väntar. Damerna skötte sig utmärkt tidigare på morgonen, vi få hoppas på något liknande för herrarna.

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.